Hitmakers Lysithea "Vera"

Född 2020-08-25, SE54191/2020
e. RLD N SE UCH Schpindel’s Clos Mogador Prioat
u. HTM1 HTM2 LD Startklass RLD A RLD F RLD N SE RallyCH SE UCH SE VCH Sine Cera Pasiphaë

Vera har ärvt mycket av sin mamma Ellens temperament och är precis som henne orädd, framåt och tillgänglig med en stor portion självförtroende. Dessutom visade hon redan som valp prov på en kroppskontroll utöver det vanliga då hon, till vår förtret, tidigt lärde sig hoppa upp i möblerna och använda både dessa och väggar som trampoliner när hon fick sina pudelfnatt. Att stå och gå på bakbenen för att se bättre är en favorit. Vera har extremt mycket spring i benen och det bästa hon vet är att springa runt huset morrandes så fort hon bara orkar.

Vera tränas främst i rallylydnad och agility. Även lite viltspår står på träningsschemat. Att kampa tycker hon är det bästa som finns och det gäller att hålla koll på fingrarna så att hon inte tar dem också av bara farten. Hon gillar även jakt och godis och är därför lättbelönad i träning.

Exteriört är Vera en välbalanserad, välbyggd tik med bra resning och lätta elastiska rörelser. Hon har ett bra bakställ med fina vinklar och välansatt svans. Hon har jättefina knutna tassar. Vera har gjort BPH utan kvarstående rädslor som visar att hon är skottfast, trygg, lekfull och tillgänglig.

Utställningsmeriter

CK, 4BT

Arbetsmeriter

Rallylydnad: RLD N, RLD F
Viltspår: GK anlagsprov

Hälsotester

HD C (C+C)
ED 0

Övrigt

BPH
Fulltandad, korrekt bett
39 cm