Sine Cera Humble Hennin "Nala"

Född 2012-04-30, SE40190/2012
e. Bobrow’s Little Teddy Bear
u. RLD N RLD F SE UCH SE VV-18 VWW-18 Hitmakers Hold On To Your Hat

Nala är en levnadsglad tik som älskar alla och får alla hon möter att känna sig speciella och utvalda. Det bästa hon vet är att vara lös i skogen och få använda nosen för att dofta av alla tänkbara spår. Nala är en otroligt snäll hund, hon kan konsten att låta som en ilsken bisvärm men det stannar vid det.

Nala är sparsamt tävlad. Hennes största svaghet är att hon är på tok för ivrig när vi tränar för att klara av att sitta eller ligga stilla längre stunder. Vi har tyvärr fått lägga ner agilityträningen helt då tanten inte ens på gamla dagar klarar av att göra något med måtta utan alltid satsar allt hon har, något som kroppen har svårt att balansera nu.

Exteriört är Nala en välbalanserad hund utan överdrifter. Hon har ett vackert huvud och uttryck och en otroligt lättskött päls som dock kunde vara aningen strävare. Om hon går all-in på träning och tävling i övrigt så tycker hon att utställning är något som ska utföras i lugn grace och det är omöjligt att få henne att omvärdera den åsikten.

Utställningsmeriter

SE VV-22 (Svensk veteranvinnare 2022)
2 CERT och 14 R-CERT

Arbetsmeriter

Rallylydnad: RLD F, RLD N
Viltspår: SE VCH

Hälsotester

PRA-prcd anlagsbärare B
HD C
Patella ua
Öga ua

Övrigt

MH
Fulltandad, korrekt bett
39 cm
Mamma till Sine Ceras Lejonkungen-kull, född 2015