Valpar

Den 25 augusti 2020 föddes vår månkull. Två gossar och tre töser blev fördelningen. Alla valparna är svarta och förväntas bli mellanpudlar och bara bära på svarta färganlag. Föräldrar är vår Ellen (Sine Cera Pasiphaë) och Prio (Scpindel´s Clos Mogador Prioat). Namnen på småttingarna blir Hitmakers Oberon, Prometheus, Callisto, Cordelia och Lysithea.

Detta gäng har en stor portion självförtroende, de är aktiva, kontaktsökande och kampar så det står härliga till. Vi vill gärna hitta tränings/tävlingsintresserade mattar/hussar till dessa då de sannolikt inte kommer nöja sig med att bara bli promenadkompisar.

Hitmakers Lysithea, stannar hos oss och får heta Vera (blå) 7 veckor
Förstfödda tiken (blå) 4 veckor
Hitmakers Cordelia, Ebba har flyttat till ett liv med barn, katt och hästar. (grön) 7 veckor
Andra tiken (grön) 4 veckor
Hitmakers Prometheus, numera Frank, har fått två egna katter (gul) 7 veckor
Hitmakers Prometheus. Första hanen (gul) 4 veckor
Hitmakers Oberon. Vi kallar honom Obbe. Han söker ett eget tävlings och utställningsintresserat hem (röd) 7 veckor
Hitmakers Oberon, Andra hanen (röd) 4 veckor
Hitmakers Callisto, har blivit stadsbo och heter nu Isola. (turkos) 7 veckor
Tredje tiken (turkos) 4 veckor

Valparna letar efter egna aktiva hem. De visar prov på nyfikenhet, energi och en hel del egna viljor. Alla fem är kontaktsökande och kryper gärna upp i famnen för att tanka mänsklig kärlek och beröring. De har börjat busa med varandra, kampa med leksaker och visa intresse för hemmets andra vuxna pudlar.

För uppdatering och aktuella bilder besök oss på facebook eller Instagram @kennelhitmakers.

Förfrågningar tas emot via mail på info@hitmakers.se där vi önskar att ni berättar om er för att vi ska kunna matcha rätt valp med rätt hem. Nedan hittar ni några frågeställningar:

  • Vem är du/ni? En beskrivning innehållande till exempel dina/era hemförhållanden. Hur många är ni i familjen? Var bor ni? Hur bor ni? Hur ser eran jobbsituation ut?
  • Andra erfarenheter av hund? En beskrivning innehållande till exempel tidigare hundägande och hur detta såg ut. Finns det idag andra hundar i familjen och vad har den hunden i så fall för egenskaper?
  • Vad söker ni i den hund ni vill ha? En beskrivning av de egenskaper ni önskar hos er tilltänkta hund. Varför vill ni ha en pudel? Hur kommer hundens liv att se ut? Hur kommer den att sysselsättas?
  • Vad är det som gjort att du/ni kontaktar just oss på Hitmakers?

Vi använder oss inte av någon väntelista då det viktigaste för oss är att para ihop rätt valp med rätt hem utifrån de egenskaper som varje valp besitter. Detta gör att vi oftast inte lämnar besked om det finns en valp till just dig/er innan valparna blivit några veckor gamla och vi ser deras personligheter. Det innebär även att det är vi som bestämmer vilken valp som flyttar till vilket hem. Vi förbehåller oss alltså rätten att välja valpköpare.

Välkommen med din/er intresseanmälan!

Anna & Jenny